top of page
Søk
  • Forfatterens bildeTorun Torbo

Navnet er Holt. Iben Holt.

Nå er den nye barokkfløyten her, og jeg er SÅ fornøyd!


Jeg prøvde denne og to til i juni, på turné med Helsinki Baroque Orchestra. Vi var i Düsseldorf, og der bor en av de beste fløytebyggerne, Fridtjof Aurin.Han hadde tre utgaver av samme modell, i buxbom, grenadilla og ibenholt. Jeg likte den i ibenholt best, men de andre fløytistene mente det var skummelt i det norske klimaet. Derfor valgte jeg grenadilla. MEN! Fridtjof skulle ha fløytene på utstilling først og sende den med Bodil Diesen hjem til Norge nå i september.


Han pakka ned feil fløyte...


Jeg tar det som en Skjebnens Inngripen. Ibenholtfløyten er min, og vi satser på at det går bra.

Klangen er varm og rik, og jeg er glad men fattig.15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page